Autoservice Martin Jansen

ONDERHOUDSBEURT

Bij Autoservice Martin Jansen kun je op een ervaren en betrouwbare manier onderhoud aan je auto laten doen. Als je het onderhoud aan je auto laat doen wil je natuurlijk dat dit op een een zorgvuldige manier gebeurd. Bij ons ben je verzekerd van ervaring en goed vakmanschap aan je auto. Met een regelmatige onderhoudsbeurt kom je nooit voor verrassingen te staan. De auto wordt op cruciale punten gecontroleerd en nagekeken. 

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt je auto helemaal gecheckt. Er wordt gelet op remmen, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, schokdempers en wielophanging. Ook de uitlaatgassen komen aan bod. 
Zeker in de zomer is het belangrijk dat de airco goed functioneert, want frisse lucht en een goede ventilatie in je auto is gezond en belangrijk. We zorgen er dus ook voor dat je airco optimaal werkt. 

Een grote onderhoudsbeurt duurt bij ons 2,5 uur. Je kan hier eenvoudig online een afspraak voor maken, door op onderstaande knop te drukken en een moment te kiezen waarop het jou goed uitkomt.